Üniversitelinin Katil Zanlısı Ahırda Yakalandı

Aydın’da geçtiğimiz ay evinde ölü bulunan üniversite öğrencisinin katil zanlısı bir hayvan ahırında saklanırken yakalandı.

Üniversitelinin Katil Zanlısı Ahırda Yakalandı
Emniyetteki ifadesinde suçunu itiraf eden zanlı, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

18 Mayıs Cuma günü meydana gelen olayda Adnan Menderes Üniversitesi Veterinerlik Fakültesi 1. sınıf öğrencisi olan 21yaşındaki Tamer Uzun evinde bıçaklanarak öldürülmüştü. Uzun’un cesedini ev arkadaşı Murat Çelikel bulması sonrasında geniş kapsamlı soruşturma başlatan Aydın Emniyet Müdürlüğü Cinayet Masası ekipleri, çevredeki güvenlik kamerası ve görgü tanıklarının ifadeleri doğrultusunda şüphelinin eşkalini belirledi. Ardından çalışma başlatan polis, cinayet zanlısı şüphelisi olarak Tamer Uzun’un arkadaşı olan Kürşat Çorbacı’yı aramaya başladı.

Aranan şüphelinin Aydın Merkez Çeştepe beldesi yakınlarında bir ahırda saklandığına dair biir ihbar alan polis, bugün sabah saatlerinde bahse konu ahıra baskın düzenleyerek Kürşat Çorbacı’yı cinayetin üstünden 18 gün geçtikten sonra ahırda yakaladı.

‘SUÇUNU İTİRAF ETTİ’

Katil zanlısı Çorbacı Emniyette verdiği ifadesinde, uzun süredir Taner ile arkadaşlıklarının bulunduğunu söylerken, olay günü aralarında çıkan bir anlaşmazlıktan dolayı kavga etmeye başladıklarını, ardından da arkadaşını karnından bıçakladığını itiraf ettiği öğrenildi.

Emniyetteki sorgusunun ardından sağlık kontrolünden geçirilen cinayet zanlısı çorbacı çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Aydın E Tipi Kapalı cezaevine gönderildi.

Adliye çıkışında ihbarı yapan kişilere tehditler savuran Kürşat Çorbacı, “O muhbirler rahat uyusun, sadece rahat uyusun. Bunun çıkışı da var” diyerek polis aracına bindirildi .
Kaynak: İHA