Manyas Meslek Yüksekokulu Mezuniyet Töreni

Balıkesir Üniversitesi Manyas Meslek Yüksekokulu ilk mezunlarını verdi.

Manyas Meslek Yüksekokulu'ndan mezun olan öğrencilere, düzenlenen törenle diplomaları verildi.

BAÜ Rektörü Prof. Dr. Mahir Alkan, törende yaptığı konuşmada, ''İlköğretimden üniversiteye kadar eğitim yaşamının tüm aşamalarında evlatlarının yanında olan velilerimizi yürekten kutluyorum. Topluma örnek öğrenciler yetiştiren, alanlarında donanımlı bireyler olarak yetişmelerinde önemli katkıları bulunan öğretim elemanlarımıza da teşekkür ediyorum'' dedi.

Belediye Başkanı Hasan Kahraman da ilçe yönetimi ve öğretim üyeleriyle birlikte öğrencilere uygun bir eğitim ve yaşam alanı sunmak için gayret gösterdiklerini belirtti.

Manyas Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Osman Çenet de gelecek öğretim yılında açılacak Sosyal Güvenlik Bölümü'ne 40 yeni öğrenci alınacağını söyledi.

Mezun öğrenciler adına konuşan dönem birincisi Ebru Tatlı, ellerinden gelenin en iyisini yaptıklarını ifade ederk, öğretim üyeleri ve velilere teşekkür etti.

Konuşmaların ardından, mezun olan öğrencilere diplomaları verildi.

Törene, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Şeref Selam, Cumhuriyet Başsavcısı Murat Özkan, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Bedri Yüksel ve Prof. Dr. Oktay Arslan, daire amirleri ve veliler katıldı.

Muhabir: Balıkesir / Umut Özgan

Yayıncı: Tarkan Demir
Kaynak: AA