Kozan'da Kentsel Dönüşüm Uygulaması Anlatıldı

Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan'ın, kentsel dönüşüm uygulaması kapsamına alınan Mahmutlu Mahallesi'nde bilgilendirme toplantısı düzenlediği bildirildi.

Belediye Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, Özgan, Mareşal Fevzi Çakmak Parkında düzenlediği toplantıda, mahalle sakinlerini uygulama hakkında bilgilendirdi.

Özgan, uygulama kapsamına alınan Mahmutlu ve Cumhuriyet mahallelerde, bazı art niyetli kişilerce uygulama hakkında yapılan yanlış bilgilendirilmeler yapılarak vatandaşların kışkırtıldığını belirterek, vatandaşların sorularını cevaplandırdı.

Kentsel dönüşüm uygulamasıyla özellikle depreme dayanıklı konutlar inşa edilmesinin planlandığını, vatandaşlara daha konforlu ve sağlıklı bir yaşam imkanı sunulduğunu belirten Özgan, bu yapılırken vatandaşların mağdur edilmemesi için gereken tüm önlemlerin de fazlasıyla alındığını hatırlattı.

Toplantıya, Mahmutlu Mahallesi Muhtarı Alper Hallaç, Yarımoğlu Mahallesi Muhtarı Servet Sert, Hacıuşağı Mahallesi Muhtarı Fatih Altıparmak, Aslanpaşa Mahallesi Muhtarı Mehmet Yavuz ve Tavşantepe Mahallesi Muhtarı Yusuf Arı ve mahalleli vatandaşların katıldığı bildirildi.

Muhabir : Volkan Varan

Yayıncı : Zuhal Uzundere Kocalar
Kaynak: AA