İZVAK, Karşıyaka Yönetimini Ziyaret Etti

İzmir Gücü Spor Vakfı yönetim kurulu, Karşıyaka Spor Kulübü'nde yeni göreve gelen yönetim kuruluyla bir araya geldi.

Yalı Tesisleri'ndeki ziyarette konuşan İZVAK Başkanı Tuğrul Yemişçi, diğer kulüplerle olduğu gibi Karşıyaka ile de ortak hareket edip, sorunların çözümü için çaba harcayacaklarını söyledi.

''Gücünüz, gücümüzdür'' sloganını hep tekrarladığını kaydeden Yemişçi, şunları kaydetti:

''Birlik içinde hareket edersek, tüm kulüplerimizi tesis ve altyapı konusunda belli bir düzeye getirebiliriz. Bu iki konu dahil taraftar projemiz için TFF'nin de desteğini aldık. Yeni sezonda Alsancak Stadı'nın durumunu netleştikten sonra yapılacak iyileştirme çalışmaları ve kullanım hakları konusunda kulüplerimizle masaya oturacağız. Reklam gelirlerinin paylaşımı için ortak hareket edeceğiz. Kulüpler İZVAK üzerinden giderse, 7 kulübün gücüyle sponsorlardan yararlanırız. Tek tek hareket edersek geçmişte olduğu gibi elimiz boş kalır.''

Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı Cihan Büyükoral da, İZVAK'ın çalışmalarını yakından takip ettiklerini belirterek, ''Biz de tesisleşme ve altyapı konusuna çok önem veriyoruz. Bu konularda işbirliği içine girebiliriz. Ayrıca Örnekköy Stadı yapımı, Alsancak Stadı'nın fiziki durumuyla ilgili beraber çalışabiliriz. İZVAK ile her konuda beraberiz'' diye konuştu.

Muhabir: Ali Korkmaz / Ramazan Ercan

Yayıncı: Hüseyin Doğru
Kaynak: AA