Liseye Fıtness ve Spor Salonu

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Toptepe İlköğretim Okulu'nda düzenlenen ödül töreni, Atatürk Köşesi ile sergi açılışına ve Canik İMKB Anadolu Lisesi'nde işadamı Fahri Eldemir'in yaptırdığı fıtness ve spor salonunun açılışına katıldı.

Liseye Fıtness ve Spor Salonu
Toptepe İlköğretim Okulu tarafından düzenlenen "Okulun En'leri" yarışması sonunda ödül töreni düzenlendi.

Başkan Osman Genç'in yanı sıra İlçe Milli Eğitim Müdürü Haluk Melekoğlu ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Adnan İpekdal'ın da katıldığı törende okul öğrencilerinin sunduğu folklor gösterisi beğeni topladı.

Canik'in eğitimde başarıdan başarıya koştuğunu dile getiren Başkan Genç, "Aydınlık Türkiye’nin mimarları olacak genç kuşakların, her türlü kültürel, sportif, sanatsal, bilimsel formasyon ve becerilerinin en üst düzeyde geliştirilmesi için çalışıyoruz. Öğrencilerimiz artık geleceğe çok daha iyi şartlarda hazırlanıyor. Onların gözlerinde gördüğüm ışık beni heyecanlandırıyor ve gururlandırıyor" diye konuştu.

Konuşmaların ardından Canik Belediyesi ve Toptepe İlköğretim Okulu tarafından düzenlenen yarışmada 'En Temiz', 'En Saygılı' ve 'En Başarılı' seçilen öğrencilere Başkan Osman Genç tarafından birer bisiklet hediye edildi. Bisikletlerine binen öğrenciler Başkan Genç'e teşekkür etti. Daha okulun yenilenen Atatürk Köşesi'nin ve öğrenciler tarafından düzenlenen serginin açılışı gerçekleştirildi.

Başkan Osman Genç daha sonra Canik İMKB Anadolu Lisesi'nde iş adamı Fahri Eldemir tarafından yaptırılan fıtness ve spor salonunun açılışına katıldı.

Eğitime yapılan yatırımın geleceğe yapılan en büyük hizmet olduğunu ifade eden Başkan Genç, iş adamı Eldemir'e teşekkür etti. Daha sonra eğitime yaptığı katkılardan dolayı Başkan Osman Genç'e İlçe Milli Eğitim Müdürü Haluk Melekoğlu tarafından plaket hediye edildi. Spor salonunu gezen Başkan Genç, bir süre koşu bandına binerek koştu .
Kaynak: İHA