Anadolu Ajansı'na, ''yılın En İyi Haber Ajansı'' Ödülü Verildi

6. Geleneksel Kapadokya Yılın Enleri Anadolu Kent Ödülleri Zirvesi tarafından Anadolu Ajansı, Yılın En İyi Haber Ajansı seçildi.

Nevşehir'de faaliyet gösteren FİB Ajans tarafından bu yıl 6'ncısı düzenlenen ve sanattan spora, siyasetten televizyon programlarına 2011 yılının ''enlerinin'' belirlendiği Geleneksel Kapadokya Yılın Enleri Anadolu Kent Ödülleri Zirvesi ödül töreni Kapadokya Dedeman Hotel'de yapıldı.

Törende, ''Yılın En İyi Haber Ajansı'' seçilen Anadolu Ajansı'nın plaketi, şarkıcı Mithat Körler tarafından Nevşehir Büro Müdürü Yücel Velioğlu'na verildi.

Komite tarafından ''Yılın Demokrasi Onur Ödülü-Yılın Devlet Adamı Ödülü'' Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a, ''Yılın Dünya Barış ve Kardeşlik Ödülü'' Fethullah Gülen'e, ''Yılın En İyi Bakanı Ödülü'' Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç ve Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan'a, ''Yılın En İyi Valisi Ödülü'' Isparta Valisi Memduh Oğuz'a, ''Yılın En İyi Büyükşehir Belediye Başkanı Ödülü'' Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'e, ''Yılın Haber Kanalı Ödülü'' TRT Haber'e, ''Yılın En İyi Gazetesi Ödülü'' Star gazetesine, ''Yılın Türk Müziği Ödülü'' Mithat Körler'e, ''Yılın Sosyal Sorumluluk Projesi Ödülü'' Nasuh Mahruki'ye, ''Türk Sineması Yılın Yeşilçam Ödülü'' Ediz Hun'a verildi.

Ödül törenine, Nevşehir Valisi Abdurrahman Savaş, Isparta Valisi Memduh Oğuz, AK Parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk, Aksaray Belediye Başkanı Nevzat Palta, Garnizon Komutanı Albay Turgay Aras, Nevşehir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Filiz Kılıç, AKUT Başkanı Nasuh Mahruki, sanatçılar Ediz Hun ve Mithat Körler katıldı.

Muhabir: Murat Asil / Yücel Velioğlu

Yayıncı: Tarkan Demir
Kaynak: AA