Gaziemir’de ‘Fişek’ Gibi Yarışma

Gaziemir’de bu yıl ikinci kez düzenlenen Bahar Trap Atış Yarışması’nda 90 avcı dereceye girmek için kıyasıya yarıştı.

Gaziemir’de ‘Fişek’ Gibi Yarışma
Gaziemir Kara ve Deniz Avcıları İhtisas Derneği tarafından Gaziemir Belediyesi’nin desteğiyle düzenlenen yarışmaya, Ege Bölgesi’nin dört yanından avcılar katıldı.

Radyo Pause’nin yayın sponsorluğunu yaptığı yarışmayı avcı derneklerinin üyeleri ile çok sayıda Gaziemirli büyük heyecan içinde izledi.Yarışmada birinciliği Özgür Özmen, ikinciliği Ali Çayır, üçüncülüğü Ali Kara, dördüncülüğü Hüsnü Atagün, beşinciliği Zafer Kara, altıncılığı Olgun Yanık, yedinciliği Erol Akın, sekizinciliği Oktay Martin, dokuzunculuğu Hasan Keskin, onunculuğu Eyüp Kalyoncu kazandı. İlk on dereceye girenlere kupa ve hediyeleri takdim edilirken, çekilişle belirlenen 30 avcıya da hediye verildi.

Kendilerine verdiği destekten ötürü Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol’a teşekkür eden Dernek Başkanı Fikret Yılmaz, “Bu yarışma sayesinde üyelerimiz ve bölgedeki diğer dernek üyeleri arasındaki dostluk ve arkadaşlıklar gelişiyor. Günlük yaşamın sıkıntısından ve stresten arınırken, aynı zamanda spor da yapmış oluyoruz. Deniz avcılığı konusunda da bir organizasyonun hazırlığını yapıyoruz” diye konuştu.

Dernek Başkanı Yılmaz, Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Tuncer ile sponsor temsilcilerine birer plaket sundu .
Kaynak: İHA