Gediz Ticaret ve Sanayi Odası Yönetimi Bölge Sorunlarını Ankara'ya Taşıdı

Gediz Ticaret ve Sanayi Odası (GTSO) Yönetimi, Ankara'ya giderek Maliye Bakanlığı ve Kamu Gözetimi, Muhasebe ve Denetim Standartları Kurumu ile bölgedeki sorunların çözümü için çalışma başlattı.

Gediz Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Naci Cebecioğlu, Başkan Yardımcıları İshak Pekbilgin ve Mehmet Uyanıker, Oda Üyeleri İbrahim Başol ve Tahsin Azmioğlu, Meclis Üyesi İsmail Baş, Gediz Organize Sanayi Bölgesi (GOSB) Müdürü Sabri Perşan ve GTSO Genel Sekreter Cavit Cengiz'den oluşan heyet ilk önce Maliye Bakan Yardımcısı Abdullah Erdem Cantimur'u makamında ziyaret etti.

Kütahya eski Milletvekillerinden olan ve bölgeyi çok iyi bilen Maliye Bakan Yardımcısı Abdullah Erdem Cantimur, Gediz heyetini sıcak bir karşılama yaparak hemşerilerinin dertlerini dinledi.

Maliye Bakan Yardımcısı Abdullah Erdem Cantimur ile yapılan görüşmede, bölge ekonomisinin can damarı olan yol, sanayi, üretim ve istihdam konuları hakkında bilgi alışverişi yapıldı.

Gediz heyetinin kendisine yaptığı ziyaretten büyük memnuniyet duyduğunu belirten Cantimur, her türlü destekle bölge insanının yanında olduğunu ifade etti.

Daha sonra Kamu Gözetimi, Muhasebe ve Denetim Standartları Kurumu'na geçen heyet, Kurul Başkanı Seyit Ahmet Baş ile Kurul Üyesi ve GTSO Eski Başkanı Mustafa Dönmez'i ziyaret etti. Bu ziyarette Gediz'deki benzer sorunlar dile getirildi ve çözüm yolları arandı.

Kamu Gözetimi, Muhasebe ve Denetim Standartları Kurulu Üyesi Mustafa Dönmez, en yakın zamanda Gediz Ticaret ve Sanayi Odası'nı ziyaret ederek yeni çıkan Türk Ticaret Kanunu (TTK) hakkında GTSO üyelerini ayrıntılı şekilde bilgilendireceğini söyledi .
Kaynak: İHA