Beyşehir Belediye Başkanı Taşçı, Mahalle Toplantılarına Devam Ediyor

Beyşehir Belediye Başkanı İzzet Taşcı, düzenlediği mahalle toplantılarına devam ediyor.

Taşcı, Esentepe Camisi bahçesinde, Esentepe Mahalle sakinlerinin karşısına çıkarken, göreve geldiği günden bu yana gerçekleştirilen belediye çalışmalarını anlattı.

Stadyum yokuşunu kaldırarak mahalleye olan ulaşımı rahatlattıklarını dile getiren Taşcı, bu yolla ilgili biraz daha çalışmalarının olacağını belirtti.

Taşcı, Beytepe ve Esentepe mahalleleri arasındaki pazar arasında kot indirme çalışması yaptıklarını ifade etti.

Hayvan kesim merkezi yaptıklarını dile getiren Taşçı, şunları kaydetti:

''Merkezin drenajını tamamladık ve bu yıl da asfaltını yapacağız. Asfalt tamamlandıktan sonra oraya bir zabıta bürosu, vatandaşlarımızın sohbet edebileceği bir mekan, ibadetlerini yapabilecekleri bir mescit ve bir de tuvalet yaptıracağız. Burayı herkesin rahatça şenliğini, tarhanasını, toplu işlerini yapabileceği bir mekan olarak dizayn edeceğiz. Anadolu Öğretmen Lisesi'nin önündeki alanda bir saha oluşturduk, suni çimi ve bin 500 kişilik tribünüyle Beyşehir'in ikinci stadını en kısa sürede yetiştirmek için çaba sarf ediyoruz. Geçen yıl Esentepe'den sanayiye giden yolu tamamladık. Yapmış olduklarımız çalışmalar bunlar ve diğer projelerimizle Esentepe Mahallemize hizmet vermeye devam edeceğiz.''

Taşcı, daha sonra mahalle sakinlerinin yönelttiği soruları cevaplandırdı.

Muhabir : Şeref Yaşar

Yayıncı : Murat Aslan
Kaynak: AA