Bomba iddia: Atatürk'ü Siyonistler Ve Masonlar Öldürdü

Beyaz Gazete'nin Genelkurmay arşivlerinde bile olmayan Atatürk'ün ölümünün hemen ardından naaşı üzerinden yapılan tıbbi incelemeleri içeren fotoğraflarını yayınlamasının ardından "Atatürk Öldürüldü mü?" tartışmalarını yeniden alevlendirdi.

Bomba iddia: Atatürk'ü Siyonistler Ve Masonlar Öldürdü
Geçtiğimiz hafta Beyaz Gazete, araştırmacı bir gazetecilik örneği sergileyerek Genelkurmay arşivlerinde bile bulunmayan Atatürk fotoğraflarını yayınlamıştı. İlk kez yayınlanan fotoğraflar gündemin bir numaralı tartışma konusu olurken Beyaz Gazete, Atatürk'ün naaşı üzerinden yapılan tıbbi incelemeleri içeren fotoğrafların devamını yayınladı.

Türkiye'de ilk defa Beyaz Gazete'de yayınlanan fotoğraflar tartışma konusu olurken, Beyaz Tv'de ekran 'Atatürk'ü masonlar öldürdü ' iddiasıyla sarsıldı.
Latif Şimşek 'in moderatörlüğünde Ümit Zileli, Rasim Ozan Kütahyalı, gazeteci yazar Ogün Deli ve Tarihçi emekli Albay Doçent Doktor Ali Güler 'Atatürk öldü mü öldürüldü mü?'
sorusuna yanıt ararken, yakın tarihe de ayna olmaya çalıştı.

CANLI YAYINDA BOMBA İDDİA...
Gazeteci yazar Ogün Deli, Atatürk'e verilen ilaçların Atatürk'ü zehirlediğini öne sürürken, Atatürk'ün ölümünün ardından doktorlarının konuşturulmadığını söyledi. Ogün Deli gündeme bomba gibi düşecek iddialarını şu sözlerle açıkladı:

BU İŞİN ARKASINDA SİYONİSTLER VE YABANCI DEVLETLER VAR
Bu işin arkasında tetikçi olarak Berkman ve iki siyonisti görüyorum. Bu işin arkasında İngiltere ve Rusya var, İsrail devleti olması için mücadele eden siyonistler var.

DOKTORLARIN BİZZAT İFADESİ VAR 'ATATÜRK ZEHİRLENDİ '

Atatürk'ün aslında sıtma hastası olduğunu söyleyen Ogün Deli, Atatürk'e bile bile yanlış ilaçlar verildiğini öne sürdü. 'Atatürk'ün zehirlendiğini doktorlarının bizzat kendileri söylüyor ' diyen Ogün Deli, iddialarının yer aldığı kitaba karşılık bir yayının olmadığını söyledi. Akim Muhtar Özdemir ve Reşat Berger'in kendi ifadelerini okuyan Ogün Deli, Atatürk'ün doktorlarının ifadelerinde yanlış ilaçlar nedeniyle Atatürk'ün komaya girdiğini, kendisini kaybettiği için bu ilacın bir daha verilmemesi gerektiğini bizzat kendilerinin söylediğini öne sürdü.

İKİ DOKTORU SİYONİSTTİ
Ogün Deli şöyle devam etti:
''Eğer Atatürk’e gerçekten otopsi yapılsaydı bugün onun raporları elimizde olurdu. Bu otopsi raporu doğrultusunda Atatürk’ün yakın arkadaşları Cumhuriyet’te yeni bir operasyonun başlamasına neden olacaktı. 1937 yılında Guasbilili bir bilim adamı 'Böbrek hastası olan bir hastaya cıvalı ilaç verilmesi hata olebileceği, hatta ölümüne neden olabileceğine dair on maddelik bir yazı ortaya koymuştur.' Bu ilaçların normal şartlarda kullanılmasına Dr. Fisseger ve Dr. Berkman'da karşıdır. Fakat bu iki doktor cıvalı ilaçları Atatürk’ün tedavisinde kullanmıştır. Burada farklı bir şeye dikkat çekmek istiyorum; Atatürk’ün bu iki doktoru siyonisttir. Bu ilaçlar kullanıldıktan sonra raporlarda Atatürk’ün zehirlendiği tespit edilmiştir. Raporun devamında bir daha kullanılması halinde dikkat edilecektir diye bir yazı vardır.

ATATÜRK’Ü KİMLER ÖLDÜRMEK İSTEDİ?

Atatürk’ü Siyonistler ve dış devletler öldürdü. Atatürk’ün hayatını araştırmaya indiğiniz zaman, araştırmacılar ister istemez hayranı olurlardı. Objektif gözle Atatürk’e baktığımız zaman karşınıza deha insan çıkıyor, bu durumda öldürülmemesi anormal olurdu.

ATATÜRK’Ü TEDAVİ ETMEYE GELEN DOKTORLARIN SİYASİ KİMLİKLERİ BELLİ

Atatürk’ü tedavi etmek için yurt dışından getirilen doktorların siyasi kimlikleri belli. Bu doktorlar dünyada otoritesi olan kişiler değil. Bu dönemde çok iyi, kaliteli doktorlarda bulunmaktaydı, fakat bunlar Türkiye’ye getirilmedi. Tedavi süresi boyunca Atatürk’e müdahale eden doktorların sadece kayıt altında olanların isimlerini biliyoruz. Bu tedaviye isimleri kayıtlara geçmeyen doktorlarda müdahil olmuştur.''

ATATÜRK'Ü MASONLAR ÖLDÜRDÜ İDDİASI
Tarihçi Emekli Albay Doçent Ali Güler ise bir iddiaya göre Atatürk'ün 1935 yılında Mason localarını kapatma kararı aldığını söyleyerek ' Bunun üzerine Türkiye'de bulunan Mason locaları karar aldılar. Ve Atatürk'ü zaman içersinde öldürme kararı aldılar. Bunun için hatta Türkiye'nin Türkiye Büyük Locası'nın en büyük ikinci başkanı olan Nalçalı'yı Rusya'ya gönderdiler. Kremlin'de yapılan toplantıda Sarı Lider'in ortadan kaldırılması gerektiği kararı alınmış. Yunan işini de karıştırıyorlar. Bir kısmı mason olan doktorları vasıtasıyla onlara bu görevin verildiği ve zaman içersinde civalı ilaçlar verildiği iddia ediliyor. '

BEYAZ GAZETE