AK Parti Gaziantep Milletvekili Nejat Koçer Açıklama Yaptı

AK Parti Gaziantep Milletvekili Nejat Koçer, 4+4+4 eğitim sisteminin çocukların geleceği açısından önemli olduğunu bildirdi.

Şehitkamil Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, belediyeye bağlı sosyal tesislerdeki aile merkezlerinde eğitim alan anaokulu öğrencileri yıl sonu gösterisi düzenlendi.

Milletvekili Koçer, Şehitkamil Kongre ve Kültür Merkezi'ndeki etkinlikte yaptığı açıklamada, hükümet olarak eğitime önem verdiklerini belirtti.

Geleceğin teminatı çocukların eğitim hizmetlerinden faydalanmaları için hükümetin tüm imkanlarını seferber ettiğini ifade eden Koçer, şunları kaydetti:

''Yeni çıkan yasayla birlikte 4+4+4'lük eğitim sistemi çocuklarımızın geleceği açısından önem arz ediyor. Bu bakımdan en fazla kaynağı da eğitime ayırıyoruz. Şehitkamil Belediyesi'ne bağlı anaokullarının yıl sonu gösterileri ve mezuniyet törenine katılmaktan dolayı mutluluğumu dile getirmek istiyorum. Sadece belediyecilik hizmeti vermeyip tüm imkanlarını seferber ederek eğitime de büyük destek veren belediye başkanımız Rıdvan Fadıloğlu'na huzurlarınızda çok teşekkür ediyorum.''

Fadıloğlu da çocukların sergilediği gösteriyi beğendiğini belirterek, onların bu tür gösterilerle hem sosyal hem de kültürel yönden kendilerini geliştirme imkanı bulduğunu aktardı.

Konuşmaların ardından anaokulu öğrencileri; Gaziantep sallama, teşri, Meryem, bale, davul, ritm, Kafkas, kına gecesi, zeybek, sıra gecesi, Hint dansı, hentran ve askeri alay yürüyüşü gösterisi sergiledi.

Etkinliğe, Şehitkamil Kaymakamı Mehmet Aydın, Şehitkamil Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yağcı, AK Parti Şehitkamil Kadın Kolları Başkanı Hülya Kılıç ile çok sayıda ana sınıfı öğrencisi ve veli katıldı.

Muhabir: Zerin Özdilek

Yayıncı: Sevil Çelik
Kaynak: AA