İsparta Gönül Dostları Derneği'nden Belediye Başkanı Acar'a Ziyaret

Isparta Gönül Dostları Musiki Derneği Başkanı Elif Akgül ve dernek üyeleri, Dinar Belediye Başkanı Saffet Acar'ı makamında ziyaret etti.

Suçıkan Park Tesisleri'nde misafir edilen Dernek Başkanı Elif Akgül, ziyarette yaptığı konuşmada, derneklerinin sanatsal ve kültürel etkinliklere sahip çıkıp destek veren bir dernek olduğunu söyledi.

Akgül, Başkan Acar'ın 29 Mayıs'ta Süleyman Demirel Üniversitesi Kültür Merkezi'nde verdikleri konsere destek verdiğini hatırlatarak teşekkür etti.

Başkan Acar da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, sanata ve sanat severlere her zaman destek vereceklerini bildirdi.

-Başkan Acar'dan inşaatlara ziyaret

Dinar Belediye Başkanı Saffet Acar, kentsel yenileme projesi kapsamında 110 konutun inşaatını ve Dikici köyü mevkisinde bulunan cezaevi inşaatını ziyaret etti.

Acar, şantiye yetkililerden bilgi alırken, Cezaevi Şantiye Şefi İnşaat Mühendisi Abdullah Acar ile kanalizasyon çalışmaları hakkında fikir alış verişinde bulundu.

Ziyarete, Fen İşleri Müdürü Ertuğrul Tuncoğlu, Şehircilik ve İmar Müdürü Mestan Gürgün ve Zabıta Amiri Hasan Hüseyin Sarı da katıldı.

-Dinar'da yol yapım çalışmaları devam ediyor

Dinar ilçesinde 2011 yılı sonu ve 2012 yılı başlarında doğalgaz hattı kazı çalışmaları nedeniyle bozulan şehir içindeki yolların yapımı devam ediyor.

Yeniyol Caddesi, İtfaiye Mahallesi, Dedeoğlu Sokak, Kuaförler Caddesi, Adliye Mahallesi Cumhuriyet Caddesi'nde bulunan yolların yeniden yapımı ve tamir işlemine Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılıyor.

Yaz sezonu boyunca yol yapım çalışmalarının devam edeceği bildirildi.

Muhabir: Devran Çekinir/ Mustafa Güngör

Yayıncı: Mürsel Çetin
Kaynak: AA