AK Parti Kadın Kollarından İHH Kermesine Destek

İHH gönüllüleri ve Adıyaman İnsani Yardım Derneği (YADER) tarafından düzenlenen kermesin son günü yiyecek ve içecek satışını AK Parti Kadın Kolları üyeleri gerçekleştirdi.

AK Parti Kadın Kollarından İHH Kermesine Destek
Demokrasi Parkı içerisindeki çadırda yetimler yararına düzenlenen kermese AK Partili kadınlar destek verdi. Altı günden beri devam eden kermesin son gününde satışa sunulan ürünleri AK Parti Kadın Kolları üyeleri hazırladı. Düzenlenen kermese AK Parti Milletvekili Mehmet Erdoğan, İl Başkanı Av. İbrahim Halil Fırat, meclis üyeleri, parti yöneticileri de katılarak destek verdi.

Milletvekili Mehmet Erdoğan, İHH ve YADER'in güzel hizmetlerinden bahsederek, STK'ların önemine dikkat çekti. İHH'nın dünyadakimuhtaç ve ihtiyaç sahiplerine el uzattığını, Adıyaman'da da güzel ve hayırlı hizmet yaptığını aktaran Erdoğan, toplumda ki bu yardımlaşma duygusunun çok iyi olduğunu vurguladı.

YADER Başkanı Remzi Akkuş ise, AK Partili kadınlara teşekkür ederek, "Adıyaman'da düzenli olarak 250 yetime katkı sağlıyoruz. Dönemsel olarak bu sayı 600'e ulaşıyor. Kermesimizin son gününde AK Partili kadınlar bizlere destek verdiler; onlara çok teşekkür ediyorum" dedi.

AK Parti Kadın Kolları Başkanı Ayla Pektaş da böyle hayırlı bir organizasyon da yer almaktan ve yetimler yararına bir şeyler yapmaktan duyduğu mutluluğu dile getirerek, katkı sağlayan tüm kadınlara teşekkür etti.

Siyasiler daha sonra kermesi gezerek, alışveriş yaptı .
Kaynak: İHA