Vali Karaloğlu’ndan Çalışma ve İş-kur Müdürü Serçe’ye 'Hayırlı Olsun’ Ziyareti

Van Valisi Münir Karaloğlu, ataması yeni yapılan Çalışma ve İş-Kur Van İl Müdürü Mehmet Salih Serçe’ye ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu.

Vali Karaloğlu’ndan Çalışma ve İş-kur Müdürü Serçe’ye  'Hayırlı Olsun’ Ziyareti
Bölge Çalışma Müdürlüğü’nün İş-Kur Müdürlüğü ile birleşmesinden sonra Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından 1 ay önce Van İl Müdürlüğü’ne ataması yapılan Mehmet Salih Serçe yeni görevine başladı.

Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü’nde kurumun çalışmalarıyla ilgili brifing alan Van Valisi Münir Karaloğlu, aynı binada hizmet veren Çalışma ve İş-Kur Van İl Müdürlüğü’nü de ziyaret etti. İl Müdürü Mehmet Salih Serçe tarafından kapıda karşılanan Vali Karaloğlu, kurumun çalışmaları hakkında brifing aldı. Bölge Çalışma Müdürlüğü’nün birleşmesiyle birlikte Serçe’nin sorumluluğunun da arttığına işaret eden Karaloğlu, kurumun eski hantallığından bir an önce kurtarılmasını istedi.

İl Müdürü Serçe de; Çalışma Bölge Müdürlüğü’nün birleşmesi ve yeni yapılan personel atamalarıyla Çalışma ve İş-Kur Van İl Müdürlüğünün kendisinden bekleneni sunacağı sözünü verdi.

Vali Karaloğlu’nun ziyaretine, yardımcısı Hakan Alkan da eşlik etti .
Kaynak: İHA