Karabalık, Kursiyerlerin Heyecanına Ortak Oldu

Derbent, Maşukiye ve Hasanpaşa Halk Eğitim kurslarında farklı branşlarda yıl boyu aldıkları eğitimler sonunda el işi, göz nuru eserlerini sergileyen Kartepeli bayanları bu mutlu günlerinde Belediye Başkanı Şükrü Karabalık da yalnız bırakmadı.

Karabalık, Kursiyerlerin Heyecanına Ortak Oldu
Belediye Başkanı Şükrü Karabalık ve beraberindeki protokol üyeleri sergi açılışı ve belge törenlerinde kursiyerlerin heyecanına ortak oldular. Kartepe Halk Eğitim Merkezi tarafından düzenlenen 2011-2012 yıl sonu belge töreni ve sergi açılışları ilçe genelinde olanca hızıyla devam ediyor. Önceki gün Hasanpaşa, Derbent ve Maşukiye’de ki kurs açılışları ile devam eden törenlere katılan Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık beraberinde başkan yardımcısı Hüseyin Bülbül ile kursiyerlerin eserlerini tek tek inceledi. Kartepeli bayanları tebrik eden Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, bu tür kurslarla kendini yetiştiren bayanları tebrik etti.

Kursiyerlere belgelerini de veren Başkan Karabalık, anne ve anne adaylarının eğitime verdikleri önemi görmekten memnun olduğunu belirterek, belediye tarafından düzenlenen eğitim seminerlerine kursiyerleri davet etti .
Kaynak: İHA