Dünya Üçüncüsü Bilek Güreşçisi, ATSO'yu Ziyaret Etti

ABD'nin New York kentinde yapılan Dünya Bilek Güreşi Yarışması'nda üçüncülük kazanan Ülker Pınar Aydın, Antalya Ticaret ve Sanayi Odası'nı ziyaret etti.

New York'ta 28 Nisan'da yapılan Dünya Bilek Güreşi Yarışması'nda kadınlar kategorisinde üçüncülük kazanan Aydın, ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Osman Budak'ı ziyaret etti.

Türkiye'de sporun futbol üzerine kurulu olduğunu ifade eden Budak, ''Halbuki gençlerimiz birçok branşta güzel başarılar elde ediyor. Fakat bunları kimse bilmiyor. Ülker Pınar Aydın, ülkemizi dünyada başarıyla temsil eden bir sporcumuz. Türkiye'yi ve Antalya'yı en iyi şekilde temsil ettiği için kendisini tebrik ediyor, başarılarının artarak sürmesini diliyoruz'' dedi.

Budak, ATSO olarak Aydın'a sponsor olduklarını, desteklerinin bundan sonra da devam edeceğini kaydetti.

Ülker Pınar Aydın da, ATSO Yönetim Kurulu'na teşekkür ederek, ''Turnuvaya daha önce Türkiye'den hiçbir kadın sporcu davet edilmemişti. Turnuvada 16 ülkeden sporcu yarıştı. Kendi kilomda değil ağır sıklette yarışmak zorunda kaldım. Türk'ün gücünü dünyaya gösterdiğimi düşünüyorum'' diye konuştu.

Aydın, ilk üçe girenlerin 23 Haziran'da Mimai'de tekrar yarışacağını, orada daha iyi bir derece elde etmeye çalışacağını söyledi.

Budak, daha sonra Aydın'ı kol saati hediye etti .
Kaynak: AA