Gediz Meslek Yüksekokulu'nda Mezuniyet Töreni

Dumlupınar Üniversitesi Gediz Meslek Yüksekokulu'nda düzenlenen törenle 600 öğrenci mezun oldu.

Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Hamdi Melih Saraoğlu, törende yaptığı konuşmada, yüksekokulun 19 yıldan bu yana sanayi ve iş dünyasına nitelikli eleman yetiştirdiğini kaydetti.

Okulun, akademik ve fiziki yapılanmada sürekli kendini yenilediğini ifade eden Doç. Dr. Saraoğlu, şöyle konuştu:

''Bu yenilenmede DPÜ Rektörlüğü, okul yönetimimiz, Gediz halkı, sivil toplum kuruluşları, meslek kuruluşları, Kaymakamlık ve Gediz Belediyesi'nin büyük payı var. Katkı sağlayan tüm kurum ve kuruluşlara teşekkür ederim. Bu yıl okulumuzun Lojistik, Pazarlama, Mekatronik, Moda Tasarımı, İşletme Yönetimi, Tekstil Teknolojisi, Bilgisayar Programcılığı, Giyim Üretim Teknolojisi, Bankacılık ve Sigortacılık, Tıbbi ve Aromatik Bitkiler, İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği, Muhasebe ve Vergi Uygulama, Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik gibi 13 güzel programında 1835 öğrenci eğitim gördü. Bunlardan 600'ü mezun olmayı hak kazandı. Kendilerini kutluyorum ve meslek hayatlarında başarılar diliyorum.''

Mezun olan öğrencilerin diplomalarını, DPÜ Rektörü Prof. Dr. Ahmet Karaaslan, AK Parti Kütahya Milletvekili Soner Aksoy, İlçe Garnizon Komutanı Üsteğmen Erdoğan Erik, Belediye Başkanı Mehmet Ali Saraoğlu verdi.

Diplomalarını alan öğrenciler heyecanla keplerini fırlattı .
Kaynak: AA