Düzce Yunusbey İlköğetim’den Judo Başarısı

Özel Yunusbey İlköğretim ve Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü judo takımı öğrencisi Beytullah Dere, Okullar arası Türkiye Judo şampiyonasında 3. Oldu.

Düzce Yunusbey İlköğetim’den Judo Başarısı
Okullar arası Türkiye Judo Şampiyonasına katılan Yunusbey İlköğretim ve Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü judo takımı öğrencisi Beytullah Dere, Türkiye 3. oldu. 2011-2012 yılı içerisinde okullar arası tüm branşlarda Düzce’ye ilk madalyayı getiren Beytullah Dere, gelecek sene daha iyi olacağını ifade etti.

Özel Yunusbey ilköğretim öğrencisi Beytullah Dere, okullar arası artı 66 kg yıldızlar Türkiye 3.oldu. Çok büyük çekişmelere sahne olan Beytullah Dere yarı finale kadar çok güzel mücadele etti. Yarı finalde kendinden beklenen performansı bir türlü gösteremeyen Dere bu maçı kaybetti ve final şansını yitirdi. 3.lük maçı yapan sporcumuz maçı kazanarak yüzümüzü güldürüp Düzce’nin gururu oldu.

Beytullah Dere, kendisi desteleyen başta okulunun müdürü Gürbüz Atmaca’ya judoya başlamasına vesile olan Barış Sağcı hocasına kendisini sabırla çalıştıran judo hocası Ayhan Alayıldız’a ve son olarak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Faruk Şiran’a teşekkür etti .
Kaynak: İHA