Balıkesir Emniyet Müdürüne Miniklerden Ziyaret

Balıkesir Zübeyde Hanım Anaokulu öğrencileri, İl Emniyet Müdürü Ömer Aydın’ı ziyaret etti.

Balıkesir Emniyet Müdürüne Miniklerden Ziyaret
Zübeyde Hanım Anaokulu Müdür vekili Rahşan Polat Yaman, Okul öncesi eğitimi öğretmeni Seda İnce ve öğrenciler, Emniyet Müdürü Ömer Aydın’ı makamında ziyaret ederek, yıl boyunca el becerileri ile hazırlamış oldukları hediyeleri takdim ettiler. Zübeyde Hanım Anaokulu Müdür vekili Rahşan Polat Yaman, Balıkesir Emniyet Müdürlüğünün gerçekleştirdiği sosyal içerikli ve eğitim projelerini çok başarılı bulduklarını ifade ederek, “Aile içi şiddet konusunda Balıkesir Emniyet Müdürlüğünün başlattığı “Beyaz Lale” projesi tüm bayanları son derece memnun etti. Emniyet Müdürlüğünün proje odaklı çalışmalarını, toplumun her kesimine hitap ettiğinden dolayı dikkat çekici buluyorum” dedi.

İl Emniyet Müdürü Ömer Aydın ise yaptığı konuşmada, “Anaokulu öğrencilerinin ziyarete hazırlıklı gelmeleri bizleri ziyadesiyle memnun etti. Okul öncesi eğitim ile çocukların gelişimlerinin desteklenerek, sağlıklı ve başarılı bir gençliğin sorumluluk sahibi vatandaşlığın, üretkenliğin ve adaletli bir toplumun temelleri atılmaktadır. Balıkesir Emniyet Teşkilatı olarak sorumluluk bilinci içerisinde anaokulu öğrencilerimize yönelik hazırladığımız, Hacivat Karagöz Destekli Trafik Eğitimi projemiz, 30 Nisan 2010 tarihinden itibaren il merkezinde tüm anaokullarında uygulamaya devam etmektedir.” dedi.

Öğrencilerden çok iyi gelecek beklediğini ifade eden Emniyet Müdürü Aydın, gençlerin çok çalışması gerektiğini vurgulayarak, öğrencilere polis logolu çeşitli hediyeler verdi .
Kaynak: İHA