Lösemi Hastası Mustafa, Ölmeden Önce Haluk Levent’le Konuştu

İzmir'de, arkadaşlarının yaşama tutunabilmesi için ve ilik bankası kurulması amacıyla adına kampanyalar düzenlenen lösemi hastası 25 yaşındaki Mustafa Abdurrahman Şimşek'ten üzücü haber geldi.

Lösemi Hastası Mustafa, Ölmeden Önce Haluk Levent’le Konuştu
Şimşek'in girdiği öksürük krizine bağlı olarak aort damarının patlamasıyla öldüğü belirtildi. Mustafa'nın ölümünden önce, hayranı olduğu şarkıcı Haluk Levent'le telefonla konuştuğu ve bugün hastanede ziyaret için sözleştikleri öğrenildi. Mustafa Abdurrahman Şimşek'in hayatı, 2004 yılında 17 yaşında liseye gittiği sırada sıkıntılı süreçle devam etti. Yumuşak doku kanserine yakalanan Mustafa Abdurrahman Şimşek, gördüğü kemoterapi ile radyotepi tedavisinin ardından yan etki olarak bu kez lösemiye yakalandı. Üniversite eğitimini yarım bırakmak zorunda kalan Mustafa Abdurrahman Şimşek için arkadaşları, uygun iliğin bulunması için kan verme yarışına girdi. Ayrıca sadece İstanbul ve Ankara'da bulunan ilik bankasının İzmir'de de kurulması için kampanyalar düzenlenip gösteriler yapıldı.

Mustafa Abdurrahman Şimşek'in cenazesi, bugün ikindi namazını müteakıben kılınan cenaze namazının ardından toprağa verilmek üzere memleketi Afyonkarahisar'ın Dazkırı İlçesine götürüldü .
Kaynak: İHA