Tatvan'da Dereceye Giren Öğrenciler Ödüllendirildi

Tatvan Fem Dershanesi tarafından ilçedeki 5, 6, 7. sınıflar arasında yapılan matematik sınavında dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi.

Dershane Konferans Salonu'nda düzenlenen ödül töreninde konuşan Tatvan Fem Dershanesi Müdürü İbrahim Aydoğan, ilçede ilk defa matematik sınavı düzenlediklerini söyledi.

Türkiye'nin değişik illerinde görev yaptığını dile getiren Aydoğan, şunları kaydetti:

''Öğrencilerin bu şekilde yetiştirilmelerinde, öğretmen ve ailelerin büyük emeği vardır. Çalıştığım tüm yerleri kıyasladığımda burada öğrenci, veli ve öğretmenlerin başarı için çok gayret sarf ettiğini gördüm. Bundan dolayı şahsım ve dershanemiz adına öğrencilere, ailelerine, öğretmenlerine ve okul idarecilerine çok teşekkür ediyorum.''

Sınavın ilçe genelindeki 5, 6, ve 7. sınıflarda eğitim gören 500 öğrencinin katılımıyla yapıldığını dile getiren Matematik Öğretmeni Mehmet Kaçmaz ise, her sınıftan ilk 6'ya giren öğrencilere çeşitli ödüller verdiklerini söyledi.

Kaçmaz, ''Sınavda genel olarak 40 soru sorduk. Öğrenciler gayet başarılıydı. Bir sonraki yılda da sınavı tekrarlamayı amaçlıyoruz'' diye konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından, dereceye giren 18 öğrenciye ödülleri verildi.

Kaynak: AA