Satırla Kestiği Maraş Dondurmasını Vatandaşlara Dağıttı

Sivassporlu futbolcu Hayrettin Yerlikaya, bir pastahanenin 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla düzenlediği etkinlikte, satırla kestiği Maraş dondurmasını vatandaşlara dağıttı.

Kılıçoğlu Pastahanesi, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla vatandaşlara dağıtılmak üzere 250 kilogramlık Maraş dondurması hazırlattı. Zincire asılı halde getirilen dondurmayı kesme işini Sivassporlu futbolcu Hayrettin Yerlikaya üstlendi. Satırla dondurmayı kesmeye çalışan Yerlikaya, ilk denemede başarısız olunca ustalardan yardım aldı. Ustaların kesme tekniğini göstermesinin ardından dondurmayı satırla kesen Yerlikaya, külahlara koyarak vatandaşlara dağıttı.

Pastahane yöneticisi Hayrettin Kömür, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı şenlik havasında kutlamak amacıyla böyle bir etkinlik düzenlediklerini söyledi.

İşletme olarak vatandaşlarla iç içe bayram kutlamak istediklerini belirten Kömür, ''Halkımızla birlikte elimizden geldiğince sosyal aktivitenin içerisinde olduğumuzu göstermeye çalıştık. Bunda da başarılı olduğumuzu düşünüyorum'' dedi.

Dondurma dağıtımına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi .
Kaynak: AA