Bilecik Cumhuriyet Meydanı'nda Tören Yapıldı

Bilecik'te, Sosyal Güvenlik Haftasının başlaması dolayısıyla Cumhuriyet Meydanı'nda tören yapıldı.

Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Niyazi Gökçe ve beraberindekiler, meydandaki Atatürk Anıtı'na çelenk bıraktıktan sonra saygı duruşunda bulunup İstiklal Marşı'nı söyledi.

Gökçe ve beraberindekiler, törenin ardından Vali Halil İbrahim Akpınar, 2. Jandarma Eğitim Tugay Komutanlığı, Belediye Başkanlığı ve Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörlüğü'nü ziyaret etti.

Gökçe, SGK İl Müdürlüğü'nde düzenlediği basın toplantısında, Sosyal Güvenlik Haftası dolayısıyla kamuoyunda sigortalı istihdamını teşvik edecek, sosyal güvenlik bilincini artırmaya yönelik bilgilendirici ve tanıtıcı faaliyetler gerçekleştirileceğini söyledi.

Sigortalı, iş veren ve paydaşların taleplerine etkin ve verimli hizmet vermek amacıyla yoğun çaba harcadıklarını ifade eden Gökçe, şöyle konuştu:

''Sunduğumuz hizmetlerin daha verimli olması, dolayısıyla vatandaşlarımızın memnuniyetini artırmak için bilgi işlem yönünden üst düzey teknolojileri kullanmak amacıyla bilgi işlemle ilgili yeni projeler üretmek suretiyle daha güçlü bir sosyal güvenlik sistemini oluşturma yönündeki kurumumuz çalışmaları devam ediyor. Bunu sağlamak için vatandaşlarımızın da kayıt dışı istihdam konusuna hassasiyet göstermesi gerekiyor. Başta iş verenlerimiz ve toplumun diğer kesimleri bu konuya hassasiyet gösterirse, kurum kaynaklarımızın artmasıyla sunduğumuz hizmetlerin kalitesi de artacaktır.' '
Kaynak: AA