Bursa Nilüfer Belediyespor, 8 Oyuncusuyla Sözleşme Yeniledi

Erkekler Hentbol Süper Ligi ekiplerinden Bursa Nilüfer Belediyespor, geçen yıl forma giyen 8 oyuncusuyla sözleşme yeniledi.

Kulüp Başkanı Naci Kale, tesislerde düzenlenen imza töreninde yaptığı konuşmada, yeni sezonda hedeflerinin tüm kulvarlarda başarılı olmak olduğunu ifade etti.

Geçen sezon ligi hedefledikleri yerde tamamladıklarını bildiren Kale, ''Yeni sezon çalışmalarımıza geçtiğimiz sezon forma giyen başarılı 8 oyuncumuza imza attırarak başladık. Bu oyuncularımız alt yapıdan yetişmiş ve başarılara imza atmış isimler. İç transfer ve dış transfer çalışmalarımız devam edecek'' dedi.

Şube sorumlusu Abdullah Koç da başarılı bir sezonu geride bıraktıklarını belirterek, ''Yeni sezonda daha iyi başarılara imza atmak için çalışacağız. Takıma uyum sağlayacak iki yada üç yabancı oyuncu daha renklerimize bağlamak istiyoruz. Görüşmelerimiz devam ediyor. Bu konudaki görüşmelerimiz devam ediyor'' ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından kaleci Serkan Serbest, oyuncular Mustafa Coskun, Çağlayan Öztürk, Şuayip Işıldak, Çetin Çelik, Recep Dege, Kemal Vatansever ve Ali Osman Aydın birer yıllık sözleşme imzaladılar .
Kaynak: AA