Oltu Belediye Başkanı Ziyrek, Bursa’da İlçe Belediye Başkanlarını Ziyaret Etti

Erzurum’un Oltu İlçe Belediye Başkanı İbrahim Zeyrek, Bursa iline düzenlediği gezide ilçe belediye başkanlarına ziyarette bulunarak, Oltu Taşı tespih hediye etti.

Oltu Belediye Başkanı Ziyrek, Bursa’da İlçe Belediye Başkanlarını Ziyaret Etti
Nilüfer ve Gürsu İlçe Belediyelerini ziyaret eden Başkan Ziyrek, başkanlara Oltu Taşı tespih hediye etti. AK Parti Bursa Milletvekili Ali Kul ve Bursa Oltulular Derneği Başkanı Muhlis Özbek ile birlikte Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’i makamında ziyaret eden Oltu Belediye Başkanı Ziyrek, belediye hakkında bilgiler alırken hoş bir sohbet ortamının ardından Oltu ile özdeşleşmiş olan Oltu Taşı tespihi Başkan Bozbey’e hediye etti.

Karşılıklı samimi bir ortamda yapılan sohbet sonrası Başkan Bozbey’de Oltu Belediyesine bin adet akasya fidanı sözü verdi.

Gürsu Belediye Başkanı Orhan Özgü’yü de makamında ziyaret eden Başkan Ziyrek ve beraberindekiler Başkan Özgü’nün gösterdiği yakınlıktan ötürü bir hayli memnun kaldılar. Başkan Ziyrek, Bursa ziyaretinde dolaşırken görmüş olduğu güzel belediye çalışmalarını yakından inceleyerek farklı modellerini Oltu için düşünüleceğini söyledi.

Kaynak: İHA