Modef'de, Uzaktan Kumandalı Köşe Takımı Ziyaretçilerin İlgisini Çekiyor

''Mobilya Başkenti'' olarak nitelendirilen İnegöl ilçesinde düzenlenen Mobilya ve Dekerasyon Fuarı'nda uzaktan kumandalı köşe takımı, büyük ilgi görüyor.

İnegöl Fuar Organizasyonları tarafından bu yıl 27'ncisi düzenlenen MODEF'te, 152 firmanın yeni tasarım ürünleri sergileniyor.

Klasik koltuk takımları, yatak ve oturma odası, çocuk ve genç odası takımları, sandalye, koltuk, sehpa gibi ürünlerin bulunduğu fuarda, en büyük ilgiyi ise bir firmanın özel imalatı olan uzaktan kumandalı köşe takımı çekiyor.

Firmanın ortaklarından Ayhan Tecimer, AA muhabirine yaptığı açıklamada, İnegöl'ün, Ar-Ge alanında yarış halinde olduğunu belirterek, ''Biz de bu yarışın içinde var olduk. Böyle bir ürünü yaptık. Dünya'nın birçok kentini gezdiğimiz için böyle bir ürün yapma ihtiyacını duyduk ve güzel oldu. Çok yoğun talep gördük. İnegöl'de bunu ilk biz yaptık ama tüm Türkiye'ye yayılacaktır'' diye konuştu.

Kumandalı mekanizmanın motorla çalıştığını dile getiren Tecimer, ''Kadınlar için yatak mekanizmalarını çalıştırmak zor oluyor. Biz de bunu elektrikli hale getirip böyle kolaylık sağladık. Satışımız çok yüksek. Yurt içi ve dışına satışlarımız var. Yurt dışında benzerleri var biz geliştirerek daha da ileri teknoloji kullandık'' dedi.

-Mekanizmanın çalışma sistemi-

Bir düğmeye basıldığında motoru sayesinde, makaslar aracılığıyla köşe takımı birleşiyor ve büyük bir yatak haline geliyor. Diğer düğmeye basıldığında ise yataktan tekrar köşe takımına dönüşüm sağlanıyor .
Kaynak: AA