GTO´nun İnşaat Sektörüne Yönelik Eğitim Programları Sürüyor

Gaziantep Ticaret Odası'nın (GTO) inşaat sektörüne yönelik düzenlediği 3-DS MAX ve AUTO CAD Eğitim Programı yoğun ilgi görüyor.

GTO´nun İnşaat Sektörüne Yönelik Eğitim Programları Sürüyor
Gaziantep Ticaret Odası´nın (GTO), inşaat sektöründe faaliyet gösteren işletmelerde çalışan teknik personelin eğitimi ve belgelendirilmesi amacıyla yürüttüğü eğitim programları başarı ile sürdürülüyor.

Yoğun ilgi gören ve geçtiğimiz günlerde tamamlanan 3-DS MAX ve AUTO CAD Eğitim Programı'nın 1. grup eğitimlerin ardından düzenlenen 2. gurup eğitimler için kayıtlar 11 Nisan'da sona erecek. GTO Genel Sekreter Yardımcısı Figen Çeliktürk, konu ile ilgili yaptığı açıklamada, söz konusu eğitim programının İnşaat sektörünün ihtiyaçları doğrultusunda düzenlendiğini ve bu sektörde faaliyet gösteren işletmelerde çalışan teknik personele tasarım ve çizim becerilerinin kazandırılıp, geliştirilmesinin amaçlandığını belirtti.

Çeliktürk, eğitim Programı kapsamında MEKSA Eğitim Merkezi'nde düzenlenen 1. gurup eğitimlerin sona erdiğini ve eğitime düzenli olarak devam ederek, eğitim sonunda yapılan sınavda başarılı olan katılımcılara GTO ve MEKSA Vakfı onaylı belge verildiğini kaydetti.

3-DS MAX ve AUTO CAD
Eğitim Programı'nın 1. gurubunun başarı ile tamamlandığını ifade eden Çeliktürk, sözlerini şöyle sürdürdü: ”GTO - MEKSA Mesleki Eğitim Merkezi’nde 20 kişilik grup halinde gerçekleştirilen 1. Gurup eğitimleri haftanın 3 günü, günde 3 ders saati olarak uygulandı ve 2,5 ay sürdü. 1. Gurup eğitimlere yoğun bir başvuru oldu ancak sayı 20 kişi ile sınırlı olduğundan gelen talepler değerlendirilemedi. 1. Gurup eğitimler tamamlandı ve şimdi 2. Gurup eğitim için kayıtları almaya başladık. 16 Nisan'da başlatılması planlanan eğitimler için kayıtların 11 Nisan tarihine kadar kesinleştirilmesi gerekmektedir. Eğitim programına katılmak ve ayrıntılı bilgi almak isteyenler GTO MEKSA Eğitim Merkezimizin 221 10 74-75 nolu telefonunu arayarak ilgili personellerle iletişime geçebilirler.”
Kaynak: İHA