Chp Kumluca İlçe Başkanlığına Arif Kocacık Seçildi

CHP Kumluca İlçe Kongresi'nde başkanlığa Arif Kocacık seçildi.

CHP Kumluca İlçe Kongresi Kumluca Belediye Düğün Salonu'nda yapıldı.

CHP Antalya Milletvekili Osman Kaptan, kongrede yaptığı konuşmada, Antalyalıları ilgilendiren 2B sorununun çözülmediğini öne sürdü. 2B arazilerinin kullananlara verilmesi gerektiğini dile getiren Kaptan, son çıkan yasayla bunun mümkün olmadığını kaydetti.

Kongreye CHP Antalya Milletvekilleri Yıldıray Sapan, Gürkut Acar ve Arif Bulut da katıldı.

CHP Antalya İl Başkanı Özer Ülken de AK Parti'nin son seçimde yüzde 50 oy aldığını ve teşkilatlar olarak bunun nedenlerini araştırdıklarını söyledi.

Antalya'da CHP teşkilatlarının her zaman olduğu gibi seçimlerde ve referandum sürecinde büyük bir özveriyle çalıştığını belirten Ülken, bu çalışmanın da mükafatını seçimlerde gördüklerini belirterek, katkı sağlayan herkese teşekkür etti.

Tek listenin yer aldığı kongrede 88 delegenin tamamının oyunu alan Arif Kocacık, başkanlığa seçildi.

Kocacık, seçim sonrası yaptığı konuşmada, kendisinin 15 yılı aşkın süredir CHP çatısı altında aktif siyaset yaptığını ve siyasette daha fazla aktif olmak için ilçe başkanlığına aday olduğunu bildirdi.

CHP olarak hedeflerinin iktidar olmak olduğunu ifade eden Kocacık, ''Artık birlik olma, biz olma zamanıdır, güçlerimizi birleştirip tek yumruk olma zamanıdır. Çıkmış olduğumuz bu yolda bana güvenerek oylarınızı verdiniz. Allah bizi utandırmasın, hepinize teşekkür ediyorum'' diye konuştu.

Arif Kocacık'ın listesi şu isimlerden oluştu:

''Ömer Faruk Altınkan, Ulaş Durdaş, Veli Günay, Yüksel Karip, Yonuz Nacakcı, Eyüp Orman, Erol Özer, Gizem Özer, Ahmet Öztürk, Arif Öztürk, Feride Salur, Ersoy Şahin, Abdullah Ünal ve Sakin Yıldırım.' '
Kaynak: AA