AK Partili Vural Kavuncu Özürlü ve Yaşlılar Çalışma Grubu'nda

AK Parti Kütahya Milletvekili Vural Kavuncu ve beraberindeki 6 milletvekilinden oluşan heyet TBMM çatısı altında özürlü ve yaşlı çalışma grubu oluşturdu.

AK Partili Vural Kavuncu Özürlü ve Yaşlılar Çalışma Grubu'nda
Türkiye’de yaşayan özürlü ve yaşlılara yönelik neler yapılabileceğiyle ilgili araştırmalar yapmak amacı taşıyan grup ayrıca bu sorunlara da çözüm bulma arayışında olacak.

Kütahya Milletvekili Vural Kavuncu, Ankara Milletvekili Tülay Selemoğlu, Yalova Milletvekili Temel Coşkun, Balıkesir Milletvekili Tülay Babuşçu, Kilis Milletvekili Fuat Karakuş’un bulunduğu altı milletvekilinden oluşan grup, neler yapılabileceğini karşılıklı görüş alışverişinde bulunarak kararlaştırıyor.

Milletvekili Kavuncu, yaptığı açıklamada, “Bunun için çalışmalarımızı ilgili alanlardan uzman, genel müdür ve akademisyenlerle konuyu enine boyuna inceleyip, tüm fikirlere eğilerek özürlü ve yaşlı vatandaşlarımızın hak ve özgürlüklerine yönelik çalışmalara destek vermekte ve ayrıca mevcut olan imkanların daha da genişletilerek özürlü ve yaşlı vatandaşlarımızın daha kaliteli bir yaşam sürmeleri, sosyal hayata daha iyi uyum sağlayabilmeleri için siyasi anlamda yapabileceklerinin en iyisini yapmayı hedeflemekteyiz.. Bununla ilgili olarak bugüne kadar üniversitelerimizden profesör, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığının ilgili biriminden genel müdür ve bazı akademisyenler TBMM’de konuk edildi ve görüşlerinden yararlanıldı” dedi.

Kaynak: İHA