AK Parti Tokat İl Başkanı Eroğlu'na Ziyaretler

MHP Tokat İl Başkanı Murat Polat ve Tokat Şehit Aileleri Derneği Başkanı Mehmet Çatalyürekoğlu, AK Parti Tokat İl Başkanı Eyüp Eroğlu'nu ziyaret etti.

Polat, ziyarette yaptığı konuşmada, Eroğlu'na hayırlı olsun ziyaretinde bulunduklarını ifade ederek, ''Başkanımızla kalp kırmadan siyaset yapıyoruz. Tabii biz muhalefet görevimizi yapacağız. Kendisine görevinde başarılar diliyorum'' dedi.

Eroğlu ise ''Atanmış olarak İl Başkanlığı görevimi yapıyordum. Yaklaşık bir ay önce seçilerek görevime devam ediyorum. Murat başkanla iki yıldır siyaset yapıyoruz. Şu ana kadar başkanımızla kalp kırmadan çalışıyoruz. Ziyaret için kendisine ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyorum'' diye konuştu.

Eroğlu'nu ziyaret eden Tokat Şehit Aileleri Derneği Başkanı Mehmet Çatalyürekoğlu da ''Başkanımıza teşekkür ediyorum. Ne zaman arasak hemen yanımızda oluyor. Derneğimize her zaman destek oluyor'' dedi.

Eroğlu da ''Öncelikle dernek başkanımızı ve yönetim kurulu üyelerini kutluyorum ve ziyaretten dolayı teşekkür ediyoruz. Biz her zaman şehit aileleri derneğimizin yanında olduk. Bundan sonra da yanlarında olacağız'' şeklinde konuştu.

Kaynak: AA