23 Nisan'da Sakaryalı Miniklerden Büyük Gösteri

Sakarya’nın Serdivan ilçesindeki Mina Özdoğancı Anaokulu öğrencileri 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle hazırlanan gösteride tüm hünerlerini sergiledi.

23 Nisan'da Sakaryalı Miniklerden Büyük Gösteri
Serdivan’da bulunan Sakarya Anadolu Lisesi Konferans Salonu’nda düzenlenen etkinliğe velilerin katılımı da çok yoğun oldu. Etkinliğin açılış konuşmasını Okul Müdürü Yeliz Çakıroğlu gerçekleştirdi. Müdür Çakıroğlu, kısa bir konuşma yaparak gösterilerini sunmak için sabırsızlıkla bekleyen çocuklara sahneyi bırakırken tüm velilere yoğun katılımdan dolayı teşekkür etti.

Okul öğretmenlerinden Öykü Şengel’in sunumunu gerçekleştirdiği etkinlikte minik öğrenciler kendilerine verilen görevi başarıyla yerine getirerek büyük alkış topladı.

Birbirinden renkli gösterilerin sahnelendiği programda çocuklar dünyanın ve ülkemizin farklı yörelerinden oyunları sahnelerken ne kadar yetenekli olduklarını da ispatladılar.

Oyunlar sırasında veliler ise fotoğraf ve video çekimi için adeta birbirleriyle yarıştılar.

Programın sonunda Okul Müdürü Yeliz Çakıroğlu ve Müdür Yardımcısı Perihan Baykan programda emeği geçen okul öğretmenleri Zeynep Yürümez, Leyla Deniz, Melike İlgür, Öykü Şengel, Ayşe Gökler, Sema Birlik ve Zuhal Özer’e çiçek takdim etti .
Kaynak: İHA