Milletvekilleri, Mardin Emniyet Müdürü Kara'yı Ziyaret Etti

Emniyet Teşkilatı'nın 167. Kuruluş Yıldönümü nedeniyle AK Parti Mardin Milletvekilleri Abdurrahim Akdağ, Muammer Güler, Gönül Şahkullubey ve AK Parti İl Başkanı Lokman Sinanoğlu, İl Emniyet Müdürü Derviş Kara’yı makamında ziyaret etti.

Milletvekilleri, Mardin Emniyet Müdürü Kara'yı Ziyaret Etti
Milletvekillerini ağırlayan Emniyet Müdürü Derviş Kara, 167 yıldır Türk Polis Teşkilatı olarak vatandaşların huzur ve güvenini sağlamak için gece gündüz çalıştıklarını söyledi.

Mardin Milletvekili Abdurrahim Akdağ ise halkın huzuru, genel güvenlik ve asayişinin temini, devletimizin bütünlüğü için fedakarca hizmet veren Türk Polis Teşkilatımızın kuruluşunun 167. yıldönümünde, polisimizin duygu ve heyecanını paylaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz." dedi.

Gücünü halktan ve yasalardan alan Türk polisi, görevini her zaman büyük bir özveriyle yaptığını belirten Milletvekili Muammer Güler de "Gerektiğinde canını hiçe sayarak sorumluluklarını yerine getirerek, toplumumuzun güvenini ve takdirini kazanmıştır. Görevlerini kahramanca yerine getirirken, Şehit polislerimizi rahmetle anıyoruz. Görevleri başındaki tüm emniyet mensuplarımıza başarılar diliyorum." diye konuştu.

AK Parti Mardin Milletvekili Gönül Şahkullubey de Türk polisinin başarılarını her zaman takdir ettiğini belirterek tüm teşkilat mensuplarının sevincini ve coşkusunu paylaşmanın mutluluğu içinde olduklarını ifade etti.