Gülsüm Tatar'dan Büyükkeçeci'ye Ziyaret

Elektriksporlu Milli Boksör Gülsüm Tatar, antrenörleri Faruk Hasetçi ve Metin Arısoy ile birlikte Kayseri ve Civarı Elektrik T.A.Ş. Genel Müdürü Şadi Büyükkeçeci'yi ziyaret etti.

Gülsüm Tatar'ın Türkiye ve Kayseri'yi en güzel şekilde temsil ettiğini belirten Hasetçi, Gülsüm Tatar'ın şampiyonluğun abonesi olduğunu belirterek, ''Son bir ay içerisinde 2 kez şampiyon olarak ülkemizi, şehrimizi ve bizleri biz kez daha gururlandırdı. Elde edilen bu başarıyı dünya ve olimpiyat şampiyonluğunun ayak sesleri diye düşünüyorum. Bu başarıda desteklerini esirgemeyen size ve emeği geçen Elektrikspor yöneticilerine teşekkür ediyorum'' dedi.

Kayseri ve Civarı Elektrik T.A.Ş. Genel Müdürü Şadi Büyükkeçeci ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, ''Bizler de Gülsüm kızımızın elde ettiği başarılardan dolayı gurur duyuyoruz. Ülkemizi, şehrimizi ve Elektrikspor'u katıldığı her turnuvada en iyi şekilde temsil etti. Sıra Çin'de düzenlenecek olan dünya şampiyonası ve ardından olimpiyatlara geldi. İnanıyorum ki şanlı Türk bayrağını orada dalgalandıracak ve başarıyla ülkemize dönecektir. Güvenimiz tamdır. Şimdiden başarılar diliyorum'' diye konuştu.

Kaynak: AA