'dedikoducu Kadınlar'ın Arasına Şüpheli Paket Girdi

Eskişehir’in en işlek caddesi olan İsmet İnönü(Doktorlar) Caddesi üzerinde bulunan ‘Dedikoducu Kadınlar Heykeli üzerine bırakılan şüpheli paket, korkulu dakikalar yaşattı.

'dedikoducu Kadınlar'ın Arasına Şüpheli Paket Girdi
Bomba imha uzmanları tarafından patlatılan çantadan bir lise öğrencisine ait okul kıyafetleri çıktı. Eskişehir Tepebaşı İlçesi İsmet İnönü(Doktortlar) Caddesi üzerinde akşam saatlerinde heykellerin arasındaki çanta dikkat çekti. Heykelin yanından geçen vatandaşların durumdan şüphelenmesi üzerine polis ekiplerine haber verildi.

Çantayı inceleyen ekipler, bomba olabilir şüphesiyle olay yerine bomba imha uzmanlarını çağırdı. Bu sırada polis ekipleri caddeyi tramvay ve yaya ulaşımına kapadı. Olay yerine gelen bomba imha uzmanları paketi inceledikten sonra üzerine fünye koyarak çantayı patlattı. Güvenlik gerekçesi ile bir müddet bekleyen uzman, daha sonra çantanın yanına gelerek incelemelerde bulundu. Çantanın içerisinden bir lise öğrencisine ait okul kıyafetleri ve kırtasiye malzemeleri çıktı. Çantanın polis ekipleri tarafından imha edilmesinin ardından cadde tramvay ve yaya trafiğine açıldı. Şüpheli çantanın Dedikoducu Kadınlar (Tatlı Şeyler) Heykeli üzerinde bulunmasını bazı vatandaşların ‘Heykellerin arasına şüpheli paket girdi’ şeklinde yorumlaması gülüşmelere neden oldu .