Belediye Kültür ve Sanata Önem Veriyor

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Belediye Kültür ve Sanat Merkezi bünyesinde faaliyet gösteren Bartın Belediyesi Şehir Tiyatrosu, Türk Sanat Müziği, Türk Halk Müziği ve Bartın Halk Dansları Toplulukları şef ve üyeleri ile yemekte buluştu.

Belediye Kültür ve Sanata Önem Veriyor
Düzenlenen yemeğe, Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Bartın Belediye Başkan Yardımıcıları ve MHP Bartın İl Başkanı Ercüment Özçelik katıldı.

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, başarılı çalışmalarından dolayı Türk Halk Müziği koro şefi İbrahim Özel, Bartın Belediyesi Şehir Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni Zafer Gecegörür, Türk Sanat Müziği korosu şefi Levent Özger'e teşekkür belgesi verdi.

Belediye Başkanı Cemal Akın, görevi geldiği ilk günlerde sıkıntılı olduklarını ancak geçen zaman içerisinde çalışarak bu sıkıntıları aştıklarını belirtti.

Başkan Akın, "Bu akşam aramızda bulunan herkese hoş geldiniz diyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum. Göreve geldiğimizde ekonomik sıkıntılar vardı. Belediyemizin sizlerle bu tarz buluşmaları sağlayacak imkanı yoktu. O günden beri çok çalışıyor, sıkıntıların üstesinden geliyoruz. Belediye olarak kültür ve sanat etkinliklerine büyük önem verdik. Bu bağlamda, belediyemiz bünyesinde faaliyetlerini sürdüren şehir tiyatromuz, halk müziği, sanat müziği ve halk dansları topluluklarımızla beraber dil, ebru, resim, ritim, drama, enstruman ve aerobik gibi topluma faydalı kurslar ve çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Bu kurslarımızı çeşitli etkinliklerimizle de ayrıca destekliyoruz” dedi.

Kaynak: İHA