Karaağaç ve Yalı Boyu Mevkii İslah Osb Oluyor

Tekirdağ'ın Çerkezköy İlçesi Karaağaç Beldesi'nde Islah Organize Sanayi Bölgesi (OSB) kurulma çalışmalarına başlandı.

Tekirdağ Vali Yardımcısı ve Islah OSB Koordinatörü Mustafa Masatlı, Islah OSB’lerin kurulma çalışmalarına Karaağaç’ın da dahil olduğunu söyleyerek "Şimdiye kadar 5'i Ergene havzası içinde 2'si dışında olmak üzere 7 bölgede Islah OSB kurulma çalışmaları yürütülmekteydi. Karaağaç bölgesi bu çalışmalara ilave olarak ortaya çıktı. Yaklaşık 190 dekarlık bir alanı kapsıyor. Toplamda da 106 parselden oluşuyor.’’ Dedi.

Vali Yardımcısı Masatlı, Islah OSB çalışmalarına Karaağaç’ın da dahil edilmesiyle birlikte Tekirdağ’daki Islah OSB alanı sayısının 8’e çıktığını kaydederek "Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası’nda Salı günü saat 15.00’da yapılacak toplantıda Karaağaç Islah OSB’nin kararını alacağız’’ diye konuştu.

Karaağaç Islah OSB'nin yanında Veliköy çıkışı Yalı Boyu Mevkii olarak adlandırılan sanayi alanında da Islah OSB çalışmalarının başlatıldığını açıklayan Mustafa Masatlı "Yalı Boyu Mevkii’ndeki sanayi alanı ile ilgili Islah OSB kararını 20 gün içerinde alacağız. Bölgemizde, Islah OSB'lerin kurulması ile ilgili çalışmalar, süratle ve kararlılıkla yürütülüyor’’ ifadelerini kullandı .
Kaynak: İHA