Yönetim Kurulu Memduh Aslan Üyesi Akçay'dan Rektör Günaydın'a Ziyaret

Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası Yönetim Kurulu Üyesi Memduh Aslan Akçay, Gümüşhane Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İhsan Günaydın'ı makamında ziyaret etti.

Rektör Günaydın, Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası Yönetim Kurulu Üyesi Akçay'a üniversitenin kuruluşundan bugüne gerçekleştirdiği projeler hakkında bilgi verdi.

Günaydın, il dışında bulunan Gümüşhaneli bürokrat ve işadamlarının verdiği desteğin kendilerini mutlu ettiğini belirterek, Akçay'a ziyareti dolayısıyla teşekkür etti.

Akçay ise, Gümüşhane Üniversitesi'nin kısa sürede geldiği noktanın gurur verici olduğunu söyledi.

Gümüşhane Üniversitesi'nin gerek fiziki yapılaşması ve gerekse eğitim kalitesi ile kısa sürede çok önemli başarılara imza attığını ifade eden Akçay, ''Bir Gümüşhaneli olarak kendi şehrimde böyle bir üniversitenin olmasından kıvanç duydum. Bir şehrin gelişmesindeki en önemli dinamiklerden biri de üniversitelerdir. Gümüşhane, üniversite ile birlikte geçmişte olduğundan çok daha farklı bir yerde olacaktır. Bu nedenle kısa süre önce kurulmasına rağmen üniversitemizi bu seviyeye getiren başta sayın Günaydın'a ve mesai arkadaşlarına bir Gümüşhaneli olarak çok teşekkür ediyorum'' dedi .
Kaynak: AA