Polis Teşkilatının 167. Kuruluş Yıldönümü Resepsiyonu

İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, “Emniyet teşkilatı, kendini yenileyerek ebediyete kadar millete hizmet etmeye devam edecek" dedi.

Polis Teşkilatının Kuruluşunun 167. Yıldönümü dolayısıyla Rixos Otel'de düzenlenen resepsiyona, TBMM Başkanı Cemil Çiçek, İçişleri Bakanı Şahin, Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, Emniyet Genel Müdürü Mehmet Kılıçlar, eski milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül, Ankara Valisi Alaaddin Yüksel, Ankara Emniyet Müdürü Zeki Çatalkaya, BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, DSP Genel Başkanı Masum Türker, ABD'nin Ankara Büyükelçisi Francis Ricciardone, polis memurları ile çok sayıda davetli katıldı.

Resepsiyonda İçişleri Bakanı Şahin, eski emniyet genel müdürleri ile birlikte, üzerinde 'Polis Teşkilatının 167. Yıldönümü' yazılı pastayı kesti. Bir konuşma yapan Şahin, “Emniyet teşkilatı, kendini yenileyerek ebediyete kadar millete hizmet etmeye devam edecek" dedi.

Polislik mesleğini güçlüğüne dikkat çeken Şahin, "Onlar da birer insan, onların da anı normal yaşamaya hakkı var, misafir olmaya ihtiyacı var" dedi.

Resepsiyona katılan ABD Büyükelçisi Ricciardone ise, basın mensuplarının Suriye'de yaşanan gelişmeleri sorması üzerine, "Türkiye ile ABD arasındaki ilişkiler daha önemli hale geldi" diye konuştu.

Kaynak: İHA