Buse Çolpan Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi 7 Gün 24 Saat Hizmet Veriyor

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde hizmet veren Buse Çolpan Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi (Buse Çolpan ADSM), Trakya Bölgesi'ne 7 gün 24 saat hizmet veriyor.

Buse Çolpan Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi 7 Gün 24 Saat Hizmet Veriyor
Bin 100 metrekare kapalı alanda biri çocuklara özel toplam 10 ünitede 13 diş hekimi ve 27'si bayan olmak üzere 35 personelle Çorlu ve bölge halkına hizmet verdiklerini belirten Buse Çolpan ADSM Mesul Müdürü Dr. Murat Çolpan, "2002 yılında küçük bir muayenehane ile başladığımız bu yolculuğumuzda 4 mekan değiştirdik. Sadece Çorlu'dan değil, Trakya Bölgesi'nin çeşitli il ve ilçelerinden, Bakırköy, Kadıköy, hatta Bostancı'dan, yaz dönemlerinde Almanya, Hollanda, Belçika gibi Avrupa ülkelerinden hastalargeliyor. Tüm branşlarda hizmet veriyoruz. Gerektiğinde hastaya 4 farklı uzman müdahale edebiliyor" dedi

Gece de hizmet verdiklerini ifade eden Çolpan sözlerine şöyle devam etti: "Merkezimizde 7 gün 24 saat hizmet veriyoruz. Trakya Bölgesi'nde 7 gün 24 saat hizmet veren başka bir yer yok. Gecenin bir yarısı diş ağrısı ile karşılaşanlar saat kaç olursa olsun bize gelebilirler. Hedefimiz hastalarımıza en iyi hizmeti sunmak ve hastalarımızı mutlu etmek. Günlük 100-150 poliklinik hizmeti sunuyoruz. Artık kapasitemizi zorlar hale geldik. Yoğunluğun artması çok da iyi değil. Çünkü birkaç gün sonraya randevu vermek durumunda kalıyoruz. Kapasitemizin artması durumunda yeni bir yatırımgerekir. Burada yapılmayan tedavi yok. Sabah diş çekiyoruz, öğle implant yapıyoruz, akşam da dişini takıp uğurluyoruz. Bu her yerde olmuyor." ADSM'de çocuklar için bir ameliyathane bulunduğunu da kaydeden Çolpan, Duygu Baştürk Çolpan'ın kurumsal yönetim direktörü olarak Buse Çolpan ADSM' de görev yapmaya başladığını sözlerine ekledi .