Bodrum’daki Patlamada Yaralanan 2 Kişi İstanbul’a Sevk Ediliyor

Muğla’nın Bodrum ilçesinde bir evde meydana gelen tüp patlamasında ağır yaralana 2 kişi, ambulans uçakla İstanbul’a sevk edilecek.

Edinilen bilgiye göre; Bodrum merkez Torba Mahallesi’ndeki bir ikamette tüp gazının sıkışması sonucu patlama meydana geldi. Bir anda evi alevlerin sarmasına neden olan yangında patlama sırasında evde bulunan İnci Güneş (54) ve Muhammet Kandemir (51) isimli iki kişi yaralandı.

Yaralılar olay yerine sevk edilen ambulanslarla Bodrum Devlet Hastanesine sevk edildi. Durumu ağır olan ve vücutlarında ikinci derece yanıklar oluşan İnci Güneş ve Muhammet Kandemir’in Bodrum’da yapılan tedavilerinin ardından İstanbul’a sevk edilmeleri kararlaştırıldı.

Her iki yaralının da İstanbul Lütfi Kırdar Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yanık ve Yara Tedavi Merkezi’ne sevk edilmeleri için ambulans uçaktan yardım istendi. Güneş ve Kandemir’in sevki için Bodrum Devlet Hastanesi’nde gerekli tüm hazırlıklar yapıldı. Ambulanslarla Bodrum-Milas Havalimanı’na getirilecek olan yaralılar, buradan ambulans uçakla İstanbul’a nakledilecek .