Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Müşavirliğine Atanan Tunçal’a Veda Yemeği Verildi

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Bakan Müşavirliğine atanan Akdağmadeni Kız Teknik ve Meslek Lisesi Müdürü Şuayıp Tunçal'a veda yemeği verildi.

Aile ve  Sosyal Politikalar Bakanlığı  Müşavirliğine Atanan Tunçal’a Veda Yemeği Verildi
Akdağmadeni İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce düzenlenen veda yemeğine, İlçe Kaymakamı Hüseyin Engin Sarıibrahim, Belediye Başkanı Suphi Daştan, AK Parti İlçe Başkanı Adem Darımla, İlçe Milli Eğitim Müdürü Harun Koca ve okul idarecileri katıldı.

Veda yemeğinde konuşan İlçe Kaymakamı Hüseyin Engin Sarıibrahim, Şuayıp bey gerçekten de karar alabilen, aldığı kararları da uygulayabilen ve önünü görebilen bir idareci özelliğine sahip olduğunu belirterek, “Şuayıp Bey’in Anakara’ya gitmesi bizim için çok büyük bir kayıp olduğu ortadadır. Ama Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığında Bakan Müşaviri olmasının, Akdağmadeni için de çok önemli olduğunu düşünüyorum" dedi.

Belediye Başkanı Suphi Daştan ise, "Şuayıp bey gibi değerli bir bürokratımızın ilçemizden ayrılması bize üzüntü verir, ama sevindirici tarafı ise bizi Ankara'da daha en iyi şekilde temsil edecek ve daha faydalı olacağına inanıyorum" diye konuştu.

Şuayıp Tunçal da, hayatının en heyecanlı günlerinden birini yaşadığını ifade ederek, "Bizim için makam ve mevki önemli değil. Önemli olan, hangi konum ve mevkide isek insanların gönüllerini kazanarak hizmet edebilmektir. Belki Akdağmadeni'ndeki görevimiz fiziken bitti ama, ruhen beraberliğimiz devam edecektir. Ankara'da açık bir kapınız değil, çalmadan girebileceğiniz bir kapınız, misafir olacak bir eviniz olduğunuzu bilmenizi isterim" şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından Tunçal'a, İlçe Kaymakamı Hüseyin Engin Sarıibrahim tarafından plaket verildi .