Sezen Aksu'nun Yazlığını Soyan Zanlılar Adliyeye Sevk Edildi

İzmir'de, aralarında ünlü sanatçı Sezen Aksu'nun villasının da bulunduğu, 17 yerden hırsızlık yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınan 8 kişi adliyeye sevk edildi.

Sezen Aksu'nun Yazlığını Soyan Zanlılar Adliyeye Sevk Edildi
Zanlılar, emniyet binası çıkışında 'Sezen Aksu'nun hastasıyız; yazın' diye bağırdı

İzmir Emniyeti Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri devriye görevi sırasında Konak ilçesi Eşrefpaşa semti 615 sokak içinde şüpheli gördüğü otomobili durdurmuş, otomobil içinde bulunan M.K. (19) ve M.K.'nin (18) kimlik kontrolünü yapmıştı. Bu sırada otomobilde tornavida, 6 şişe çeşitli markalarda içki şişesi, kar maskesi ve eldivenler bulunduğu fark edilince zanlılar gözaltına alındı. Soruşturmayı derinleştiren Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, zanlıların ifadeleri üzerine 6 kişiyi dahagözaltına aldı.

Yapılan sorgulamada zanlıların Karaburun ilçesi Mordoğan beldesinde toplam 17 ayrı işyeri ve yazlık konuttan hırsızlık yaptıkları, 15 bin TL değerinde çok sayıda LCD televizyonlar, fotoğraf makinaları, laptop bilgisayarlar ve çeşitli eşyalar çaldıkları ileri sürüldü. Çalıntı eşyalar sahiplerine teslim edildi. Emniyetteki işlemleri tamamlanan zanlılardan yaşları küçük olan M.Y., T.Y. ve O.A., Çocuk Şube Müdürlüğü'ne teslim edildi. İşlemlerinin ardından 8 zanlı, Adliye'ye sevk edildi. Zanlılaremniyet binası çıkışında 'Sezen Aksu'nun hastasıyız; yazın 'diye bağırdı.
Kaynak: İHA