Gazikent Üniversitesi'ne Liselilerden Büyük İlgi

Gaziantepli lise öğrencileri ve öğretmenleri Gazikent Üniversitesi'ni ziyaret etmeye devam ediyor.

Gazikent Üniversitesi'ne Liselilerden Büyük İlgi
Gazikent Üniversitesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından organize edilen ''Gazikent Üniversitesi Tanıtım Günleri Gezi programları' devam ediyor. Bu kapsamda Gaziantep'in Nurdağ'ı ilçesinden Nurdağ'ı Lisesi'nden 90, Yavuzeli ilçesinden, Şehit Ali Çiftçi Çok Programlı Lisesi'nden 90 öğrenci, Gaziantep Çamlıca Erkek Yurdu'ndan 170 öğrenci ve öğretmenleri Gazikent Üniversitesi'ni ziyaret ederek, üniversite hakkında bilgi aldı.

Öğrenciler, Gazikent Üniversitesi Kurumsal İletişim Uzmanı AylinFiliz'den Gazikent Üniversitesi'nin kurulma amacı, kurucusu, yerleşkeleri, eğitim yapısı, fakülte ve bölümleri, burs, sportif olanakları ve sosyo-kültürel faaliyetleri, öğrenci klüpleri, hedefleri, Farabi ve Erasmus programları hakkında bilgiler aldı. Daha sonra kampus alanını gezen öğrenciler, Gazikent Üniversitesi'ni yakından tanıma imkanı buldu. Gezi sonrası öğrencilere Gazikent Üniversitesi'ni tanıtıcı hediyeler verildi.

Öğrenciler Gazikent Üniversitesi çıkışında topluca hatıra fotoğrafı çektirdi.Geziye katılan öğrenciler ve öğretmenler Gazikent Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Özdemir 'e, öğrencilere rehberlik yapan Gazikent Üniversitesi Kurumsal İletişim Uzmanı Aylin Filiz ve üniversitenin tüm idari personeline gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür etti.
Kaynak: İHA