Salihlili İnşaatçılardan İstanbul’da Fuar Ziyareti

Salihli Ticaret ve Sanayi Odası’nın (TSO) İnşaatçılar Grubu’nu oluşturan üyeleri, İstanbul’da düzenlenen 24. Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı, Dekoreks İstanbul 2. Dekorasyon Mobilya Aydınlatma Fuarı ve Kitchen World 2012 8. Uluslararası Mutfak Banyo Mobilya ve Ankastre Cihazları Fuarı olmak üzere, 3 fuarı ziyaret etti.

Salihlili İnşaatçılardan İstanbul’da Fuar Ziyareti
Salihli TSO’nun üyeleri sektörel fuarları yakından takip etmeye devam ediyor. Oda üyesi 46 kişilik grup, İstanbul’da konularıyla ilgili üç fuarı birden gezip inceleme imkanı buldu. Unıcera ve Kitchen World 2012 Fuarları, 308 firma ve firma temsilcisinin katılımı ile 86 bin metrekare alanda TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlendi.

Fuarlara 65 binin üzerinde ziyaretçi katılımı sağlandı. TÜYAP Tüm Fuarcılık Yapım A.Ş. tarafından 14-18 Mart tarihlerinde düzenlenen UNICERA 24. Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı ve 8. Uluslararası Mutfak Banyo Mobilyaları ve Ankastre Cihazlar Fuarlarına Amerika, Avustralya, İtalya, Fransa, Bulgaristan, Almanya, Polonya, Belçika, Japonya, İspanya, İngiltere, İsviçre, Çin, Tayvan, Fransız Guyanası ve Türkiye olmak üzere 16 ülkeden 308 firma ve firma temsilcisi katıldı.

MESİR FUARI'NDA SALİHLİ STANDI
Manisa’da Mesir Festivali kapsamında bu yıl 19.’su gerçekleştirilen Mesir Fuarı’nda, Salihli Ticaret ve Sanayi Odası da üyelerinin ürünlerini, açtığı stantta sergiledi. Manisa Belediyesi Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilen Manisa 19. Mesir Sanayi ve Ticaret Fuarı’nda katılımcı olarak yer alan 117 firma, kurum ve kuruluş arasında Salihli TSO da önceki yıllardaki geleneği devam ettirerek yer aldı. Fuarın açılışında Manisa Valisi Halil İbrahim Daşöz ve Belediye Başkanı Cengiz Ergün stantları tek tek gezdi. Mobilyadan beyaz eşyaya, gıdadan otomotive kadar geniş bir ürün yelpazesini barındıran fuarda, Salihli TSO’nun standında şu firmalar yer aldı: STS Gıda, Sardes Gıda, Lider Evcil Hayvan, Peetfood, Ünalan, Karakoç Gıda, Yıldırım Antilop, B.K.S., Zertum Gıda, Okyap Yapı Elemanları.

Oda üyelerini fuarlara götürerek bilgi ve görgülerini artırma konusuna büyük önem verdiklerini belirten Salihli TSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Özbaş, diğer taraftan uygun olan fuarlarda Salihli’yi ve üyelerin ürünlerini tanıtmak için stant açmanın da büyük yarar getirdiğine inandıklarını ifade etti.