Ataşehir'de Psikiyatri Doktoruna Bıçaklı Saldırı

Ateşehir'de özel bir tıp merkezinde çalışan doktor, otomobiline bindiği sırada uğradığı bıçaklı saldırı sonucunda ağır yaralandı.

Ataşehir'de Psikiyatri Doktoruna Bıçaklı Saldırı
Olay, Örnek Mahallesi 35. Cadde üzerinde faaliyet gösteren özel bir Tıp Merkezi önünde meydana geldi. İddiaya göre; Tıp Merkezi'nde psikiyatri bölümünde uzman doktor olarak çalışan Uğur Yakın (45), işyerinden çıkıp 34 NK 45 plakalı otomobiline binerken, yanına yaklaşan Barış D. adlı bir şahısla tartışmaya başladı.

Bir süre sonra tartışma kavgaya dönüşünce Barış D., belinde taşıdığı bıçakla doktor Yakın'a saldırdı. Olayın ardından kaçan şahıs, çevredeki vatandaşlar tarafından yakalanıp polise teslimedilirken, yaralı doktor tıp merkezinde yapılan ilk müdahalesinin ardından ambulansla Özel Avicenna Hastanesine kaldırıldı. Öte yandan, saldırıya uğrayan doktor Uğur Yakın'ın 2007 yılında çalıştığı Gümüşsuyu Askeri Hastanesi'nde muayene için yanına gelen ve o dönemde yedek subay olduğu öğrenilen Barış D. ile aralarında husumet başladığı ve şüphelinin de saldırıyı bu yüzden gerçekleştirdiği iddia edildi

Olayla ilgili başlatılan soruşturmanın sürdürüldüğü bildirildi