Özer Öğretmen İçin Okulunda Anı Köşesi

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, geçtiğimiz hafta kap krizi sonucunda hayatını kaybeden öğretmen Özer Onay için görev yaptığı Celal Toraman Anadolu Lisesi’nde anı köşesi oluşturdu.

Özer Öğretmen İçin Okulunda Anı Köşesi
Okuldaki öğretmen ve öğrencilerin duygu ve düşüncelerini yazdıkları defterin de yer aldığı anı köşesinin bir hafta süreye açık kalacağını bildiren müdür Mehmet Arslan, Özer öğretmenin çok sevilen bir eğitimci olduğunu söyledi.

Burhaniye Celal Toraman Anadolu Lisesi’nde önceki hafta sonu ani ölümü ile çalışma arkadaşlarıyla öğrencilerini üzüntüye boğan Özer Onay için hazırlanan anı köşesi ilgi gördü. Büyük boy fotoğrafının yer aldığı anı köşesini karanfillerle süsleyen öğretmen ve öğrenciler açılan deftere de Özer öğretmenle ilgili düşüncelerini yazdılar. Özer Onay’ın çok sevilen bir eğitimci olduğunun altını çizen okul müdürü Mehmet Arslan, “Ani ölümü bizi çok üzdü. Okul koridorunda düzenlediğimiz anı köşesi büyük ilgi gördü. Bütün öğretmen ve öğrenciler Özer Onay ile ilgili duygularını yazdılar. Kendisini unutmayacağız” dedi.