Milletvekili Boğa, Fethiye'de Esnafın Sorunlarını Dinledi

AK Parti Muğla Milletvekili Ali Boğa, Fethiye ilçesinde pazarcı esnafının sorunlarını dinledi.

AK Parti Muğla Milletvekili Boğa, partisinin ilçe yöneticileriyle Patlangıç'taki Cumartesi Pazar'ını ziyaret etti. Esnafın sorunlarını dinleyen Boğa, gazetecilere yaptığı açıklamada, Ankara'da yoğun bir çalışma trafiğinin olduğunu ancak, fırsat buldukça seçim bölgesine gelerek vatandaşlarla buluştuklarını söyledi.

Geçen hafta Marmaris'teki vatandaşları ziyaret ettiğini belirten Boğa, ''Bugün de Fethiye'ye geldik ve pazarımızda bulunan esnaflarımızı dolaşarak kendilerine hayırlı işler diledik'' dedi.

Siyasetçilerin seçim zamanlarında gezmesinin moda olduğunu kaydeden Boğa, bundan dolayı bazı vatandaşların kendisine ''Yakında Seçim mi var-'' diye sorduklarını ifade etti.

Seçimde verdikleri desteklerden dolayı halka teşekkür etmek için ziyaretleri gerçekleştirdiklerini anlatan Boğa, ''Vatandaşlarımıza verdikleri desteklerinin karşılığını, hem ziyaret yaparak hem de hizmet yaparak ödeyeceğiz. Memleketimizde huzur var. Pazarda vatandaşlarımızı güler yüzlü görmek bizleri son derece mutlu etti'' diye konuştu.

Pazaryeri ile ilgili de açıklamalar yapan Boğa, pazarın hem hijyen bakımından hem de fiziki altyapı açısından çağdaş hale getirilmesi gerektiğini bildirdi.
Kaynak: AA