'göteborg Turizm Fuarı' 29. Kez Kapılarını Açtı

"Göteborg Turizm Fuarı" 29. kez kapılarını açtı.

'göteborg Turizm Fuarı' 29. Kez Kapılarını Açtı
50 bin ziyaretçinin beklendiği fuarda Türkiye stantları büyük ilgi görürken, Antalya'nın Alanya ilçesi, İskandinav turistinin en çok tercih ettiği yer olduğu ifade edildi.

Alanya Turistik İşletmeciler Derneği (ALTİD) Yönetim Kurulu Üyesi Levent Alanya, "Bilindiği gibi senelerdir Alanya İskandinav turistlerinin en ziyaret ettiği yöre. Biz Alanyalı turizmciler olarak Alanya'nın tercih edilmesinden çok memnunuz. Çünkü onların adetlerini çok iyi biliyoruz" dedi.

Club Güral Premier Belek Genel Müdürü Atalay Arslan ise, "Yaklaşık 20 yıldır bir otel zinciri olarak faaliyet gösteriyoruz. Avrupa pazarında çok iyi tanınan bir şirket olmamıza rağmen tanıtım çalışmalarımıza aralık vermeden 30 ülkede devam etmekteyiz. Bu yıl çalışmalarımıza İskandinav ülkelerini de ilave ederek Göteborg ve Helsinki fuarlarında 50 metre karelik standımızla yer almaktayız. Standımızı ziyaret edenlere ülkemizin çizgilerini, Türk motifleriyle işlenmiş kahve fincanlarıdağıtıyoruz.Tesislerimiz her yaştaki müşteri kitlesini kucaklamayı başaran misafirlerimizin rahat etmeleri için hizmet vermektedir. Rekabet koşullarının her yıl daha zorlaştığı ortamda müşteri odaklı düşünen şirketlerin hedeflerine ulaşmada zorlanmayacaklarını düşünmekteyiz. Bazen ufak bir gülümseme bile çok şey ifade ediyor" dedi.