''Yılın Doktoru''ndan Rektör Gökbel'e Ziyaret

Van depremi sırasında gösterdiği üstün gayretlerden dolayı Sağlık Bakanlığı tarafından ''Yılın Doktoru'' seçilen Selçuk Üniversitesi Selçuklu Tıp Fakültesi Göğüs Cerrahi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Murat Öncel, SÜ Rektörü Prof. Dr. Hakkı Gökbel'i makamında ziyaret etti.

Gökbel, ziyarette, genç ve dinamik bir kadroya sahip SÜ Selçuklu Tıp Fakültesi'nde çalışan bir öğretim üyesinin bu şekilde ödüllendirilmesinin kendilerini gururlandırdığını söyledi.

İstekli, gayretli, hastalara yakın öğretim üyelerinin görevlerine aynı şekilde devam etmelerini istediklerini ifade eden Gökbel, ''Yrd. Doç. Dr. Murat Öncel ve ekip arkadaşlarını tebrik ediyorum. Çok büyük destek verdiğimiz ve yakından ilgilendiğimiz Selçuklu Tıp Fakültemiz'in Dekanı Prof. Dr. Serdar Göktaş, Hastane Başhekimi Doç. Dr. Yaşar Şen ve ekibine de teşekkür ederim'' dedi.

Öncel ise Van depreminde bölgeye ilk giden ekip arasında yer aldığını belirterek, Konya'dan Van'a giden ilk 15 kişi arasında olduğunu dile getirdi.

Konya'dan giden ekibin bölgede çok iyi çalıştığını anımsatan Öncel, ''Orada 3 gün çalışarak depremde ağır yaralananlara müdahale ettik ve 16 büyük ameliyat gerçekleştirdik. Bu çalışmalarımızdan dolayı ödüllendirilmek bize gurur verdi. Sağlık Bakanı'nın elinden ödül almak da bize ayrı bir teşvik oldu'' diye konuştu.

Gökbel'e aldığı ödülü takdim eden Öncel, başta Gökbel olmak üzere Selçuklu Tıp Fakültesi yöneticileri ile yanında desteğini sürekli hissettiği Prof. Dr. Güven Sadi Sunam'a teşekkür etti.

Gökbel ise Öncel'e günün anısına çini tablo hediye etti .