AK Partili Gençler Çanakkale Şehitleri İçin Mevlit Okuttu

AK Parti Manavgat Gençlik Kolları Başkanlığı, Çanakkale Şehitleri için Külliye Camii'nde mevlit okuttu.

AK Partili Gençler Çanakkale Şehitleri İçin Mevlit Okuttu
AK Partililer Cuma namazı öncesi Külliye Camii'nde bir araya geldi. Mevlit için gelenlere gülsuyu, bisküvi ve lokum ikramının yanı sıra, İstiklal Şairi Mahmet Akif Ersoy'un Çanakkale Şehitlerine isimli şiiri de hediye etti.

AK Parti Manavgat Gençlik Kolları Başkanı Fatih Kaplan, 18 Mart Çanakkale Şehitleri'ni anma etkinlikleri çerçevesinde vatan kurtuluşu için şehit olan kahraman Mehmetçik için Külliye Camii'nde mevlit okuttuklarını söyledi. Çanakkale'de şehit olan 253 bin kahramanın Türk evladının çoğunluğunu üniversite gençlerinin oluşturduğunu belirten Kaplan, bir asır önce ülke savunmasında oluşan Çanakkale kardeşlik ruhunun günümüzde de oluşması için her zaman milli birlik ve beraberliğe ihtiyaç olduğunu kaydetti.

Kaplan, 'Çanakkale'de bir asır önce 253 bin kahraman Türk genci, torunlarının özgürce vatan topraklarında yaşaması için canlarını seve seve bu vatan için feda etti. Allah hepsinin mekanını cennet etsin. AK Parti'li gençler olarak dedelerimize minnettarız. Şehit olan dedelerimizin ruhu için mevlit okutarak minnettarlığımızı göstermek istedik. Hepsinden Allah razı olsun. Dedelerimizin anısını yaşatmak için ne yapsak azdır. ' dedi.

Mevlide, AK Partili gençlerin yanı sıra AK Parti Manavgat İlçe Başkanı Ercan Mekteplioğlu, BBP Manavgat İlçe Başkanı Ali İhsan Kılınç, Saadet Partisi Manavgat İlçe Başkanı İbrahim Maslak, AK Parti Antalya İl Genel Meclis Üyeleri Ömer Şahin, Mehmet Erol, Çolaklı Belediye Başkanı Hasan Coşkun ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı.